Welkom op Heniger.com

Al geruime tijd geef ik aan dat de site gevoed zou worden. Maar door drukke werkzaamheden en andere zaken komt het er niet van. Wel al bezig met de familiestamboom. Kijk hiervoor op MyHeritage  maar nog op zoek naar een goed programma om dit online te zetten. DNA heeft plaats gevonden in 2019.

Wat meer over mijzelf.

Mike Heniger woonachtig te Rotterdam.

Al heel mijn leven met een kleine uitstap naar Duitsland. Echter toch weer terug naar Rotterdam, The best Town! 

Werkzaam geweest in Rotterdam begonnen met de handmatige systemen. Meegewerkt een de voorbereiding van de automatisering. Veel geleerd en de eerste contacten gemaakt met een computer. Vervolgens verhuist q.a. werk naar Den Haag. En daar heel veel functies gehad. En de laatste 15 jaar in de ICT bij KPN. waar ik deel heb uitgemaakt van een groot team welke aan de vooravond van de automatiseren van de vele applicaties. Beheer gedaan van één van de top 5 applicaties. En tevens BO Manager geweest van het ticket systeem Service NOW. waarin alle applicaties, interfaces, contracten van levering [GLO] vermeld staan. FireWall conecties ect. En vele migraties van andere ticket systemen zoals TopDesk. Dit waren zeer leuke projecten waar ik veel geleerd heb en vele collega's heb ondersteund.

Tot aan de huidige generatie systemen. Op dit moment wordt er veel ondergebracht is de Cloud. O.a. AWS https://aws.amazon.com/, maar ook bij Microsoft. Deze laatste stappen geholpen dit in goede banen te leiden. Outsourcing van het vele werk naar India en ook de vele reorganisaties hebben mij op een punt gebracht om te zeggen ik ga op zoek naar wat anders. En daar ben ik nu beland.

Zoek een nieuwe uitdaging waar ik mijn kennis en kunde kan delen. Maar belangrijk is gezond te blijven. Leeftijd komt met gebreken. Maar ik doe mijn best.

Ook stamt mijn Vader J. Heniger alsmede mijn Opa en de rest van mijn familie uit Rotterdam. Mijn Vader is afkomstig uit de herenmode. Opgericht op 1872 door mijn overgroot vader. Echter tijdens de 2e wereld oorlog in de Meidagen van 1940 verwoest. Er waren zaken in Rotterdam; Den Haag onder de naam J. Heniger Jr. en wel op de Meent en de Groene Hilledijk & de Passage in Den Haag. De zaken aan de Groene Hilledijk is een aantal jaren geleden gesloten Alsmede de zaak aan de passage in Den Haag. De zaak aan de Meent was één van die zaken die qua inrichting 30 jaar terug in de tijd was. Deze zaak is op 1 juni 2008 gesloten. Zie ander bericht op deze site.